Andores New Energy CO., Ltd

Andores New Energy CO., Ltd

Bedrijf Details
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: Andors
Aantal werknemers: 100~200 mensen
Jaarlijkse omzet: US$ 1000000 - US$ 3000000
Opgericht Jaar: 2011
Export pct: 70% - 80%
Beschrijving bedrijf
Andor is een belangrijke fabrikant van koude kettings verpakkende producten voor het verschepen van temperatuur-gevoelige materialen. Onze producten kunnen uw waardevolle producten bij de vereiste temperatuur tijdens doorgangs, hetzij bij bevroren, gekoelde houden of andere gecontroleerde temperaturen. Andor niet alleen verstrekt koelproducten in de zomer zoals ijspak, col. gel pad voor huisdieren, koel hoofdkussen, maar ook verwarmende producten zoals hand warmere, magische warme verpakking en enz.

 

Andor zoekt voor kansen voor zaken. Wij hopen dat wij onze ervaring en voordelen kunnen gebruiken om u te steunen en een win-win verhouding voortaan te vestigen.

 

Andor is een belangrijke fabrikant van koude kettings verpakkende producten voor het verschepen van temperatuur-gevoelige materialen. Onze materialenhulp houdt uw waardevolle producten binnen hun vereist temperatuurgamma tijdens doorgang, hetzij bij bevroren, gekoelde of gecontroleerde kamertemperatuur.


Gebaseerd op de filosofie van „besta door kwaliteit en ontwikkel door prestige professioneel“ onze fabrieksvervaardiging niet alleen de noodzakelijke koelproducten in de zomer zoals ijspak, koel gelstootkussen voor huisdieren, oogmasker koelen en hoofdkussen, maar ook verwarmende producten in de winter zoals hand warmere, magische warme verpakking, enz. koelen. Onder de begeleiding van de dienstprincipe „wij creëren wat nodig hebt u“, hebben wij goede zakelijke relatie met cliënten van Japan, Korea, Europa en Amerika gevestigd.

Andores New Energy CO., Ltd
Certificaat
Standaard:SGS
Aantal:SHAEC1407254101
Uitgiftedatum:2014-04-29
Vervaldatum:
Scope / Range:
Uitgegeven door:SGS
Standaard:SDS
Aantal:SP16-016385-SH
Uitgiftedatum:2016-03-16
Vervaldatum:
Scope / Range:
Uitgegeven door:SGS
Oproepen ons
Contactleverancier
Veranderingstaal